Hodnocení obchodu

5,0 16 hodnocení
5
16x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
BJ Avatar autora Barbora Janeckova | 14.11.2019
Velmi dobra komunikace, produkt sice drazsi, ale opravdu krasny (a navic uzasne voni drevem). Jedina mala vytka je, ze bych si predstavovala moznost zakoupeni "rozku" pro vlepeni fotografii, abych je ted nemusela zbytecne shanet jinde (pripadne by jich aspon par mohlo byt v cene). Celkove urcite doporucuji.
IV Avatar autora Ing. Alžběta Volková (Administrátor) 14.11.2019
Děkujeme za krásné hodnocení. :) Moc nás to těší. Co se týče fotorůžků, máme je v nabídce mezi fotoalby, jen jste je asi přehlédla :)
HW Avatar autora Hana Winklerová | 12.11.2019
Velká spokojenost, album v krásném dárkovém balení, to mě překvapilo.
Avatar autora Eva Šantín | 7.11.2019
Dědova dílna : super komunikace, tvorba albumu na zakázku, vyhověli mému požadavku, gravírování vlastní fotografie společně s vlastním textem. Opravdu krásná a jedinečná práce. Vřele doporučuji. Dárek bude nádherný
MK Avatar autora Magdalena Krekels | 6.11.2019
Fotografie z důležitých životních událostí si vyžadují speciální album... Je moc krásné, děkujeme... Uložíme si do něj obrázky ze svatby :)
NA Avatar autora Nikola Arnoldová | 29.10.2019
Na album jsem chtěla svůj vlastní text, což vůbec nebyl problém a hlavně i přes to byla doba dodání luxusní! Za nás rozhodně 5 hvězdiček.
GR Avatar autora Galina Rucká | 23.10.2019
Krásně vypracováno, dokonale zabaleno... úžasný dárek. Moc děkuji!
KO Avatar autora Kateřina Ondřejková | 16.10.2019
Nádherný dárek, skvělá komunikace
KH Avatar autora Karel Alexander Hartig | 8.10.2019
Jsem naprosto spokojený. Blok je nádherný. Vlastnoručně podepsané poděkování velmi potěšilo!
TJ Avatar autora Tereza Jahodová | 7.10.2019
Byla jsem moc spokojená. Krásné produkty, skvělá komunikace. Fotoalbum dělané podle zákazníka a skvělá kvalita. Navíc krásně zabalené.
MP Avatar autora Marie Peškarová | 4.10.2019
Velice, nádherný album. Skvělá komunikace. Doporučuji
IV Avatar autora Iva Vítovcová | 3.10.2019
Maximální spokojenost a to jak s kvalitou výrobku, jeho zabalením, tak i s rychlostí doručení!
MN Avatar autora Magdaléna Nováková | 1.10.2019
Spokojenost, děkuji!
MP Avatar autora Martina Paurová | 24.9.2019
Maximální spokojenost - užasná práce i spolupráce
MB Avatar autora Michaela Blahníková | 20.9.2019
Vše dorazilo rychle a v pořádku
SN Avatar autora Soňa Nelešovská | 19.9.2019
Super. Skvělé. Domluva bez problémů u zakázky na míru. Doporučuji. Album vypadá božsky
MS Avatar autora Marketa Sklenarova | 18.9.2019
Neskutecne nadherne album!!!
16 položek celkem