Objednávky posíláme obvykle do 1-2 dnů, někdy se můžou pozdržet ještě  o den, dva déle, vždy záleží jak jsme zrovna vytíženi. Ty na míru posíláme do týdne až 14 dní. Pokud na objednávku spěcháte, nebo si nejste jistí s doručením, či jinou záležitostí, nebojte se nám zavolat nebo napsat email. 

Tipy na dárky pro zamilované

foto-25

Valentýn klepe na dveře a my pro vás máme pár tipů na krásné a originální dárky od srdce. Vybere si opravdu každý! Co takhle darovat milované osobě něco poctivého, řemeslného a vyrobeného s láskou. V dědově dílně máme takových produktů spoustu. Záleží jen na vašem vkusu a na tom, kolik chcete do dárku investovat.

foto-31

VYROBENO S LÁSKOU

Chcete-li něco většího, jedno z našich klasických fotoalb bude tou správnou volbou. Můžete si vybrat mezi variantou s bílými, nebo černými papíry a taky co do počtu listů – třicet, nebo padesát. Klasická fotoalba jsou kus poctivé ruční práce, každé je vyrobeno z jedinečného kousku dřeva s originální kresbou. Album můžete naplnit vašimi společnými fotkami a doplnit o vtipné popisky, nebo napsat něco milého od srdce. Se zamilovanou tématikou jich máme hned několik. Pro vyznavače minimalismu máme Srdce dubu, nebo březové fotoalbum Láska. Bukové fotoalbum Červené srdíčko je zase ideální pro všechny romantické duše. Pro milovníky květin máme dubové fotoalbum Květinové srdce. Určitě ale nemusíte zůstávat jen u motivů srdce, takový Náš vesmír, nebo album Za ruce se jako dárek na valentýna taky skvěle hodí!

Dřevěné fotoalbum Srdce dubu

Určitě se podívejte i na naši nabídku kroužkových alb. Na výběr máme od klasického formátu A4, střední formát A5 až po mini album A6. Z kroužkových fotoalb stojí za zmínku rozhodně album Miluju tě, které vše řekne za vás a darovaného určitě zahřeje u srdce. Máme ho ve všech formátech a na různých druzích dřeva. Na párové fotky se taky dokonale hodí bukové fotoalbum Červené srdíčko nebo tmavé album Náš vesmír, protože každý máme přece ten svůj malý vesmír a byla by škoda nemít vaše vzpomínky uchované v bezpečí napořád.

Chcete opravdu jen maličkost, která potěší, ale vaše peněženka si toho ani nevšimne? Pořiďte třeba dřevěnou záložku se srdíčkem. Skvělý dárek pro všechny knihomoly.

foto-33

                                                                                      Záložka srdce

láska_1

                                                                                          Fotoalbum Láska

srdce

                                                                                      Fotoalba Květinové srdce a Za ruce

02_1

                                                                         Mini fotoalbum Miluju tě

dětská fotoalba zmenšeno_1

                                                                                                 Fotoalbum Miluju tě