Objednávky posíláme obvykle do 1-2 dnů, někdy se můžou pozdržet ještě  o den, dva déle, vždy záleží jak jsme zrovna vytíženi. Ty na míru posíláme do týdne až 14 dní. Pokud na objednávku spěcháte, nebo si nejste jistí s doručením, či jinou záležitostí, nebojte se nám zavolat nebo napsat email. 

Balení s rozumem

krouzkove alba-51

Chcete vědět, jak balíme zboží, které jste si objednali?

Při výrobě každého produktu v Dědově dílně mu věnujeme maximální péči a lásku s ohledem na životní prostředí. Stejně je tomu i při konečném balení a vychystávání zboží na cestu k vám. Myslíme si, že to dřevu s plastem moc nesluší a proto se ho snažíme minimalizovat, jak jen to jde a pokud už v našem balíčku nějaký najdete, jde většinou o plast z druhé ruky který touto cestou recyklujeme a bylo by skvělé, kdybyste i vy prodloužili jeho životnost a ještě ho zužitkovali. Oceníme to my i příroda.

Izolepu jsme nahradili papírovou páskou a ve výjimečných případech sáhneme i po té klasické, to když jsou balíčky moc velké, abychom jim zajistili větší ochranu. Chceme tak předejít poškození našich výrobků, případným reklamacím a další spotřebě materiálu. Všechny výrobky balíme do kartonových obalů tak, aby do nich zboží dokonale sedlo a my vám zbytečně neposílali vzduch. Šetříme tak místo a navíc předcházíme poničení zboží.

Vanoce 2020-2

 DÁRKOVÉ BALENÍ 

Pokud plánujete někoho ze svých blízkých obdarovat jedním (nebo klidně i více) z našich klasických fotoalb a lámete si hlavu s balením, nemusíte. Balíme je do hedvábného papíru, vážeme přírodní bavlněnou stuhou a vkládáme do krabic navržených speciálně na míru. Rozbalování našich balíčků je prostě radost a tu my chceme šířit dál.

baleni