Objednávky posíláme obvykle do 1-2 dnů, někdy se můžou pozdržet ještě  o den, dva déle, vždy záleží jak jsme zrovna vytíženi. Ty na míru posíláme do týdne až 14 dní. Pokud na objednávku spěcháte, nebo si nejste jistí s doručením, či jinou záležitostí, nebojte se nám zavolat nebo napsat email. 

Spojila nás láska ke dřevu

Rádi bychom vám ve stručnosti představili Dědovu dílnu. Možná nás znáte, možná ne. Jsme pár, který se poznal na vysoké škole. Spojila nás láska ke dřevu a díky ní vznikla DĚDOVA DÍLNA.

Bětka a Kuba v dílně

Zaprášení, špinaví, ale šťastní

O volných víkendech a po večerech jsme trávili čas tvořením a vymýšleným všeho možného ze dřeva. Zaprášení, špinaví, ale šťastní. Napadlo nás ukázat přátelům kousek toho co tvoříme a pozitivní ohlasy nám daly impuls jít v tomto směru dál.

Dědova dílna je menší stolárna, ve které s nadšením a láskou ke dřevu tvoříme různé maličkosti, doplňky i nábytek. Máme rádi přírodu a snažíme se ji naši výrobou co nejméně zatěžovat. Používáme proto přírodní lazury, vosky a laky na vodní bázi.

Malá truhlárna

V dílně začal truhlařit už Bětčin děda Pavel Tomaštík se svým otcem okolo roku 1950. Dílna byla zpočátku čistě ruční a teprv Bětčin děda sestavil první stroje, díky kterým se mohla stolárna rozrůstat. Postupem času staré stroje nahradil novými, pouze pásová pila zůstala stejná doteď a slouží nám skvěle. Díky přistavbám a dalším investicím se z malé ruční dílničky stala truhlárna se všemi potřebnými stroji a vybavením.

My se ji snažíme dále vylepšovat, zdokonalovat a pečujeme o ni jak jen nám síly stačí. Truhlářskou tradici v rodině chceme zachovat a s novými nápady posunout zase někam dál. V současnosti v dílně našeho dědy připravujeme materiál a dále jej zpracováváme v naší Brněnské dílně. 

Doufáme, že se vám naše výrobky budou líbit. Sledovat naši cestu můžete tady na webu, instagramu, nebo facebooku.

Bety a Kuba

Dědova dílna