Objednávky posíláme obvykle do 1-2 dnů, někdy se můžou pozdržet ještě  o den, dva déle, vždy záleží jak jsme zrovna vytíženi. Ty na míru posíláme do týdne až 14 dní. Pokud na objednávku spěcháte, nebo si nejste jistí s doručením, či jinou záležitostí, nebojte se nám zavolat nebo napsat email. 

Vzpomínka na Prague Design Week 2019

_DSC0026nové

Už jsou to dva roky, co jsme se zúčastnili 6.ročníku designérské přehlídky Prague Design Week, která probíhala od 15. do 21.dubna 2019. A protože se momentálně podobné akce nekonají, je ideální čas na malé ohlédnutí za tímto ročníkem. Jak se říká, lépe pozdě nežli později..:)

Jak už z názvu vyplývá, akce trvala celý týden a účastnilo se jí více než 60 vystavovatelů. Pro nás to byla nová a vzrušující zkušenost, díky které jsme se zase posunuli o něco dále. Bylo to poprvé, kdy jsme jeli osobně představit naši práci do Prahy a zároveň to pro nás byla první výstava vůbec.

Měli jsme obavy, abychom vše stihli nachystat a protože se jednalo též o akci prodejní, abychom měli dostatek výrobků na skladě. A v čem ještě se jednalo o výjimečnou událost? Jednou z podmínek akce bylo ukázat část výroby přímo na místě, proto jsme si připravili malý pracovní koutek, kde jsme ručně brousili naše dřevěné polotovary a přímo před návštěvníky skládali dřevěná fotoalba. Pro část výroby, kterou jsme nemohli na místo přesunout, jsme vytvořili video, ve kterém jsme ukázali jak dýhujeme překližky v naší dílně, nebo vypalujem na laseru.

Hned první den Prague design Weeku začal tiskovou konferencí, po které nás oslovil Český rozhlas a střihli jsme si krátký rozhovor, kde jsme mohli představit naši malou dílnu. Zmínili nás v časopisu Choice nebo v online magazínu Designmag. A z čeho jsme měli největší radost? Získali jsme druhé místo v kategorii Nejlepší produkt, což jsme upřímně nečekali a jsme za to moc vděční!

Byl to parádní týden. Spíše než o prodej šlo o prezentaci naší práce, ukázku řemesla, možnost se potkat a popovídat si. Poznali jsme spoustu skvělých tvůrců, firem a hlavně návštěvníků, od kterých jsme získali zpětnou vazbu. S mnohými z vás jsme se tam setkali a jsme za to moc rádi. 

Bylo to náročné, ale především obohacující a jsme moc rádi, že jsme mohli být součástí.