Objednávky posíláme obvykle do 1-2 dnů, někdy se můžou pozdržet ještě  o den, dva déle, vždy záleží jak jsme zrovna vytíženi. Ty na míru posíláme do týdne až 14 dní. Pokud na objednávku spěcháte, nebo si nejste jistí s doručením, či jinou záležitostí, nebojte se nám zavolat nebo napsat email. 

Dětská fotoalba

Narození dítěte patří k největším událostem v životě a byla by škoda nemít první kroky a zážitky uchované napořád. Při vymýšlení motivů jsme se snažili, aby byla fotoalba originální, milá a aby si vybral opravdu každý.

Příležitostí ke koupi dětského fotoalba je spousta. Ať už jste čerstvý rodič, nebo se někomu z vašich blízkých narodilo miminko, určitě každého potěší ručně vyrobené, dřevěné fotoalbum, které si můžete vyzdobit a pojmout podle svého gusta. Kromě uchování dětských fotek do něj můžete zaznamenávat i první důležitá slůvka, myšlenky a momenty z poznávání světa vaší ratolesti. 

Dětská fotoalba zmenšená

KLASICKÉ NEBO KROUŽKOVÉ FOTOALBUM

Každému se líbí něco jiného. My s touhle rozmanitostí počítali a proto máme v nabídce hned několik motivů i druhů dřevin. Pro milovníky zvířátek a přírody máme v nabídce klasické dubové fotoalbum s kolouškem, nebo bukové s čápem. V kroužkové vazbě najdete třeba houpacího koníka, který určitě potěší milovníky starých hraček. Hledáte-li něco něžného a jemnějšího, možná pro vás bude tou správnou volbou fotoalbum s motivem dětského kolotoče nebo botiček. U některých alb už je v ceně i vygravírování jména nebo data narození.

krouzkove alba-29

Nemůžete se rozhodnout? Chcete univerzální dětské album nebo ho pořizujete někomu, kdo ještě neví, jestli to bude kluk nebo holka? Mrkněte na naše kroužkové fotoalbum s motivem dětského oblečení na šňůře, nebo v klasické vazbě s dětskou výbavičkou či létajícím papírovým drakem.

MALÝ FORMÁT PRO VELKOU RADOST

Pokud byste rádi pořídili jen nějakou drobnost, mrkněte na naše malá alba formátu A5. Hodí se na polaroidové, instaxové i klasické, tištěné fotky. Vybrat si můžete vždy mezi černými a bílými papíry. Menší formát alba může být milou pozorností pro někoho z rodiny, nebo přátel. 

U příležitosti narození miminka nemusíte zůstávat jen v dětské sekci. Na eshopu máme spoustu univerzálních fotoalb, se kterými určitě nešlápnete vedle. Můžete pořídit třeba srdce dubu, nebo červené srdíčko. A máme tip pro novopečené tatínky. Svou ženu určitě potěšíte albem Miluju tě ♥ . To je navíc k dostání v malém i velkém formátu a hned v několika barevných variantách. 

FOTOALBUM NA MÍRU? ŽÁDNÝ PROBLÉM

Rádi vám na album vygravírujeme jméno, datum narození nebo třeba motto, které bude vaše dítě provázet životem. Stačí si vybrat druh dřeva, co máte rádi a na všem ostatním se domluvíme. 

Dětské fotoalbum na míru upraveno

krouzkove alba-32

krouzkove alba-41

 

krouzkove alba-26

drak do článku

Koník2

 dětská fotoalba zmenšeno teple