Objednávky posíláme obvykle do 1-2 dnů, někdy se můžou pozdržet ještě  o den, dva déle, vždy záleží jak jsme zrovna vytíženi. Ty na míru posíláme do týdne až 14 dní. Pokud na objednávku spěcháte, nebo si nejste jistí s doručením, či jinou záležitostí, nebojte se nám zavolat nebo napsat email. 

Tipy na malé dárky, které potěší

S podzimem začínají někteří z nás posuzovat a měřit uplynulý rok. Byl šťastný? Naplnili jsme to, po čem jsme toužili? V tomto období jdeme více do sebe. A tak jako se zakrýváme večer dekou a popíjíme čaj, kávu nebo svařené víno, přemýšlíme, jak oslavit konec roku s našimi blízkými. Jak poděkovat za čas, který nám byl dán. Proto jsme dali dohromady tipy na osobní dárky, které se mohou stát součástí oslav konce roku.

PRO MILOVNÍKY KNIHY - OSOBITÁ ZÁLOŽKA NA MÍRU 

Co jiného pro někoho, kdo rád obrací stránky knih, než záložku s grafikou na míru? Můžete vybrat ze 4 druhů dřeva a dodat vlastní obrázek nebo si nechat poradit. Více zde.

Buková záložka srdce02

 

PRO SVATEBNÍ REJ V DALŠÍM ROCE - ZÁPICHY A BROŽE 

Vybírat můžete z více druhů zápichů tak, aby to ladilo s celkovým pojetím tohoto významného dne. U nás najdete ozdobné romantické zápichy se jménem, zápichy s iniciálami, dřevěné zápichy psací nebo prostá jména. Dalším šikovnou památkou na svatební den jsou brože, které zůstanou svatebčanům jako upomínka (nabízíme čtyři druhy dřeva).

 Fotoalbum Miluju tě a zápich do dortu

 

FOTOALBUM PRO UCHOVÁNÍ VZPOMÍNEK

Milujeme naše kroužková fotoalba (tohle je A4). Jsou ideálním dárkem prakticky pro, jakkoliv náročného obdarovaného. Vybírat můžete ze čtyř druhů dřeva a podle toho si i vybrat barvu papíru (světlý nebo tmavý). Máte-li zájem, je možné tento dárek vytvořit na míru včetně grafiky a textu uvnitř. 

_DSC1459 

  

KDO BY NEMILOVAL KAPRADÍ? 

Blok, notýsek nebo také tajný přítel. Formát A5 umožňuje jeho nošení v kabelce nebo školní tašce. A tak jako kapradí může očišťovat vzduch, můžete pomoci obdarovanému, aby lépe pochopil sám sebe a kam v roce 2024 směřuje. Nabízíme možnost linkovaného papíru nebo bez linek.

 kapradí (1)

  

KUS NOČNÍ OBLOHY JAKO DEKORACE 

Když se večer díváme z okna a je zrovna jasno, oceníme výhled na nebe plné hvězd. Když si tento pocit chceme dopřát i doma, nabízíme dekoraci noční oblohy, kterou lze doplnit i srpkem měsíce (nebo ne).

 vesmír2

Nevybrali jste si, protože potřebujete poradit? Obraťte se na nás. Najdeme pro vás ten správný dárek. Kontakt zde.