Objednávky posíláme obvykle do 1-2 dnů, někdy se můžou pozdržet ještě  o den, dva déle, vždy záleží jak jsme zrovna vytíženi. Ty na míru posíláme do týdne až 14 dní. Pokud na objednávku spěcháte, nebo si nejste jistí s doručením, či jinou záležitostí, nebojte se nám zavolat nebo napsat email. 

Tipy na vánoční dárky

Tak už je to zase tady! Rok se s rokem sešel a pomalu se blíží čas Vánoc a s ním každoroční přemítání, co komu nadělit. Moc dobře víme, že je to občas opravdu oříšek a proto vám přinášíme pár tipů na dárek pro každého. Nebojte, s námi si pod stromečkem trapas určitě neuděláte.

vanoce -2

Na Vánocích je nejkrásnější to, že se rodina sejde u jednoho stolu, na chvíli zapomeneme na svět tam venku a užíváme si společné pohody. Jak ale uchovat vzpomínky na tyto krásné chvíle napořád? Obdarujte své blízké dřevěným fotoalbem, do kterého můžete nalepit fotky ze společně strávených okamžiků, připsat k nim nějaký vzkaz, nebo myšlenku, která vám připomíná vašeho blízkého člověka, nebo vtipný komentář, co díky tomu nikdy neupadne v zapomnění. Nebo pořiďte fotoalbum čisté a všechno ostatní nechte na obdarovaném.

vanoce -1_

Narodilo se někomu s vašich známých miminko, nebo je teprve na cestě? Nově jsme u nás na dílně vyrobili fotoalba s dětskou tematikou. Rodinné album, které by nemělo chybět v žádné domácnosti, album pro nadšené cestovatele, pro zamilovaný pár, milovníky květin a hor…No zkrátka pro všechny! Mrkněte do e-shopu a vyberte si přesně podle svého gusta.

MALIČKOST PRO RADOST

Originální dárek může být taky dřevěný zápisník s písmenem na přání. Koho by nezahřálo u srdce mít bloček s vlastní iniciálou. Pokud hledáte nějakou drobnost, nebo jste se letos rozhodli pojmout dárky v minimalistickém duchu i pro vás máme tip! Naše dřevěné záložky splňují všechny atributy malé, ale originální drobnosti pod stromeček. Vyrábíme je z několika druhů dřevin a s různými motivy. Knihomolové budou koukat!

vanoce -8_

Nadělujete rádi praktické dárky? A co takhle diář! Že je to nuda? Že už si dneska nikdo na psanou formu poznámek nepotrpí? Ale kde že! S naším dřevěným diářem odloží telefon každý. Máme ho v několika designech a ve vší skromnosti- jeden hezčí než druhý! Naší další novinkou jsou tmavé (inverzní) zápisníky s doplňovacími listy, což určitě ocení každý, kdo nerad plýtvá. Vybrat si můžete s papíry linkovanými, nebo čistými.

NA RECEPTY

Pro všechny nadšené kuchaře, babičky a maminky máme nově dřevěný doplňovací zápisník na recepty. S ním už se vám nikdy žádný recept nezatoulá.

na recepty

Obchody jsou možná zavřené, ale my v Dědově dílně vás v tom nenecháme! Jedeme na 100% a bude-li to potřeba, tak i na 150! Děláme to s láskou a pečlivostí sobě vlastní. Používáme české suroviny a bereme ohled na naši planetu a krajinu, ve které žijeme. Neplýtváme a proto se snažíme, aby i naše produkty byly nadčasové a dlouho vydržely. Navíc balíme tak abychom šetřili místem a výplně do krabic používáme ty, co k nám přišly už odjinud. Neradi tvoříme zbytečný odpad a věříme, že i vy to oceníte. 

Vsaďte na originální českou tvorbu a dárky s duší. ♥